Popis
Kalibrácia:
Kalibrácia by sa mala vykonávať pri okolitej teplote okolo 20°C:
Krok 1
Otvorte kryciu plochu a na hlavnú plochu kvapnite niekoľko kvapiek kalibračnej kvapaliny (alebo destilovanej vody).
Zatvorte kryt. Uistite sa, že voda je rozložená po celom povrchu hlavnej plochy, bez vzduchových bublín, alebo suchých miest.
Pred pokračovaním v kroku 2 počkajte 30 sekúnd, aby sa dokončila automatická teplotná kompenzácia (ATC).
Krok 2 Odčítajte si stupnicu
Držte refraktometer smerom k zdroju svetla a pozerajte sa do okuláru. Uvidíte kruhový rámček so stupnicou. Odčítajte mierku na čiare, kde sa stretáva modrá oblasť hore a biela oblasť dole.
Krok 3. Nastavte kalibračnú skrutku
Otáčajte kalibračnú skrutku, kým sa čiara presne nedotkne stupnice O. Toto je koniec kalibračného procesu.
Hmotnosť | 1 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.